De Gealan S9000NL is een geavanceerd kozijnsysteem, speciaal ontworpen voor de Nederlandse markt. Het is een veelzijdig systeem dat wordt gekenmerkt door uitstekende isolatieprestaties en een hoog niveau van inbraakbeveiliging. Het systeem heeft een bouwdiepte van 82,5 mm en maakt gebruik van een 3-dichting-systeem, wat zorgt voor optimale bescherming tegen wind en water. Dit verhoogt de duurzaamheid van de kozijnen, omdat het beslag in de sponning beschermd blijft tegen vocht en vuil.

Voordelen van het Gealan S9000NL-systeem:

  1. Isolatie: Dankzij de meerkamerprofielen en innovatieve flexibele middendichting behaalt het systeem uitstekende thermische isolatiewaarden, tot een U-waarde van 0,75 W/(m²·K). Dit maakt het systeem geschikt voor zowel standaard woningen als passieve huizen.

  2. Inbraakpreventie: Het systeem is uitgerust met verhoogde sponningen die de kans op inbraak verminderen. Ook voldoet het aan de SKG-klasse 2 voor inbraakwerendheid.

  3. Flexibiliteit en maatwerk: Het systeem kan glasdiktes tot 52 mm bevatten, waardoor het geschikt is voor diverse soorten beglazing, zoals zonwerend, geluidsisolerend en inbraakwerend glas.

  4. Kleurmogelijkheden: De GEALAN-acrylcolor® technologie maakt het mogelijk om kozijnen in diverse kleuren te leveren, waarbij de kleurlaag kras- en weersbestendig is. Er is keuze uit standaardkleuren, folies en de exclusieve RealWood decorfolie voor een realistische houtlook.

De Gealan S9000NL is niet alleen geschikt voor kozijnen, maar kan ook gebruikt worden voor deuren en schuifdeuren. Dankzij de innovatieve techniek zoals STV®-lijmtechniek en IKD®-isolatie, biedt het systeem extra stabiliteit en energie-efficiëntie.

Kortom, de Gealan S9000NL biedt een perfecte combinatie van moderne techniek, veelzijdigheid en esthetische mogelijkheden, ideaal voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten